Ingatlan Autó Állások Elektronika Állat Bútor Antik Szolgáltatások Játékok Még több..
    
Betöltés...

Natur Tanya Fermentált Papaya MAXI Csomag (6db koncentrátum)

A csomag tartalma 6db Natur Tanya® fermentált Papaya koncentrátum. NATUR TANYA®
FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUM Saccharomyces boulardii élesztőgomba
fermentációval készült folyékony papaya koncentrátum. Speciálisan kifejlesztett
formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta használt papaya és a noni
gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit, tulajdonságait, mindezt kiváló
ízvilággal likvid formában biztosítva. TERMÉSZETES TÓRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK EREJÉVEL
FERMENTÁLT PAPAYA GYÜMÖLCSLÉ ÉS PAPAYA PÉP NONIVAL DÚSÍTVA, AMI TÁMOGATJA AZ
IMMUNITÁST GLUTÉNMENTES ÉS VEGÁN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES
SZÍNEZÉKET, TELÍTETT ZSÍRTÓL MENTES 16 ADAG MI AZ A FERMENTÁLÁS? A fermentálás
az, amikor az élelmiszer barátságos, élő mikroorganizmusok tevékenységének
hatására valódi szuperélelmiszerré (SUPERFOOD) változik. A fermentáció oxigén
hiányában (anaerob körülmények között) és olyan jótékony mikroorganizmusok
enzimjeinek (élesztőgombák, penészgombák és baktériumok) jelenlétében zajlik le,
melyek energiájukat erjesztés/fermentáció útján nyerik. A fermentált papaya
előnyei: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8870802/ MIÉRT JÓ A
FERMENTÁLÁS? A fermentációnak számos funkciója van, pl. új ízeket és textúrákat
kölcsönöz az ételnek, meghosszabbítja eltarthatóságukat, megemeli bizonyos
tápanyagok mennyiségét vagy épp újakat hoz létre (egyedi bioaktív
fitokemikáliákat, antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő vegyületeket), illetve
megnöveli a vitaminok és ásványi anyagok biohasznosulását, semlegesíti a
tápanyagok felszívódását nehezítő, ártalmas és allergén antitápanyagokat. A
FERMENTÁCIÓ A JÓTÉKONY BAKTÉRIUMOK NÖVEKEDÉSÉHEZ ÉS SZÍNESÍTÉSÉHEZ MEGFELELŐ
KÖRNYEZETET BIZTOSÍT A BÉLMIKROBIOMBAN, AMI TÁMOGATJA AZ EMÉSZTÉS, AZ
IMMUNRENDSZER ÉS A SEJTEK EGÉSZSÉGÉT. A fermentált élelmiszerek egészségügyi
előnyei: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28945458/ A FERMENTÁLT PAPAYA VÉGTERMÉK
KELETKEZÉSÉNEK A LÉPÉSEI: a fermentált papaya Dél-Amerika ültetvényeiben
gyűjtött gyümölcsökből származik a magas minőségű kritériumoknak megfelelve a
gyárakban, a papayából gyümölcslét állítanak elő, itt a termék kémiai-fizikai,
organoleptikus (érzékszervi) tulajdonságai kerülnek többek között ellenőrzésre,
standardizálásra A nyersanyagot biofermentációs folyamatnak vetik alá, mely
során Saccharomyces Boulardii élőflórát adnak hozzá. A fermentáció addig tart,
amíg a cukor és az összes fermentálható anyag teljesen metabolizálódik, ezáltal
minőségi terméket létrehozva A tiszta erjesztett papaya különleges, FBD (fluid
bed drying) eljárás során jön létre, mely során a fermentált gyümölcslét
legfeljebb 40 °C fokon fluidizált ágyon szárítják, csökkentve a hőhatást és
ezzel megőrizve a termék funkcionális tulajdonságait. KIKNEK AJÁNLJUK A
FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUMOT? - az emésztés támogatásához - fogyókúrázóknak,
csökkentett energia-bevitel mellett - magas fehérjetartalmú étrendet követőknek
- kiegyensúlyozott, változatos étrendet követőknek - az immunrendszer
támogatására (nonival dúsítva) TUDTAD, HOGY: - a papaya gyümölcséből
fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani,
amit papainnak neveznek - a noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag
aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok Napi adag:
30 ml Adagok száma a termékben: 16 Átlagos tápérték 30 ml-ben (3 evőkanálban)
100 ml-ben Energia 51 kJ/12 kcal 170 kJ/40 kcal (RI%*:2%) Zsír amelyből telített
zsírsavak 0 g 0 g 0 g (RI%*:0%) 0 g (RI%*:0%) Szénhidrát amelyből cukrok 3 g 2,6
g 10 g (RI%*:3,84%) 8,7 g (RI%*:9,67%) Fehérje < 0,5 g < 0,5 g (RI%*:0,2%)
Só 0,02 g 0,06 g (RI%*:1%) Hatóanyagok a napi adagban 30 ml-ben (3 evőkanálban)
Fermentált papaya gyümölcslé 25,5 ml Papaya gyümölcspép 2,4 ml Noni gyümölcslé
0,3 ml *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000
kcal). Adagolási javaslat: Napi 30 ml (3 evőkanálnak megfelelő mennyiség), két
részletben, lehetőleg étkezések előtt, önmagában vagy kb. 2 dl vízzel
elfogyasztva. Használat előtt felrázandó. Adagolási időtartam: Minimum 50 nap (3
palack), maximum 160 nap (10 palack). Összetevők: fermentált papaya (Carica
papaya L.) gyümölcslé, papaya (Carica papaya L.) gyümölcspép, gyümölcscukor,
noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószerek (kálium-szorbát,
nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma.
Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi fogyasztási
mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén
szedése nem ajánlott. A termék gyártója a termékbiztonság és az egyenletes
termékminőség érdekében a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő,
illetve ISO 9001:2015 szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart
fenn. A KÉSZÍTMÉNY TERMÉSZETES VOLTÁBÓL EREDŐEN ÜLEDÉKKÉPZŐDÉS ELŐFORDULHAT, EZ
AZONBAN NEM BEFOLYÁSOLJA A TERMÉK MINŐSÉGÉT ÉS HATÉKONYSÁGÁT. A KÉSZÍTMÉNY
SZÍNE, ÍZE, ÁLLAGA TERMÉKENKÉNT VÁLTOZHAT. A TERMÉK TULAJDONSÁGAINAK JOBB
MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN A OPÁLOS PET PALACKOT HASZNÁLUNK. 3 éves kortól napi fél
adag ajánlott A termék alkalmazható vérhígító mellett A termék alkalmazható
cukorbetegség esetén, ha a napi adag (30 ml) szénhidráttartalma beépítésre kerül
a diétába, ez 3 grammot jelent A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás
időszakában Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.
OGYÉI ny.sz: 29634/2022

Tovább
Adatlap
Ár: 28.140 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Natur Tanya Fermentált Papaya MAXI Csomag (6db koncentrátum)
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb börze rovaton belül a(z) "Natur Tanya Fermentált Papaya MAXI Csomag (6db koncentrátum)" című hirdetést látja. (fent)