Bio alakor spagetti tészta 250g
Bio alakor spagetti tészta 250g Bio alakor spagetti tészta 250g A legnépszerűbb
tészta, a legősibb gabonából. Nagyon jól használható számtalan kedvelt
tésztaételhez. A máshoz nem fogható kellemes íz minden ínyencet megragad, a
belső értékei minden tudatos fogyasztót elvarázsolnak. 250g-os száraztészta,
100% valódi alakor ősbúzalisztből a finom, cukor- és tojásmentes, alacsony
gluténtartalmú ételek készítéséhez ajánljuk. Mi a helyzet gluténérzékenység
esetén? Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól,
sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén
fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül
gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen
kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén
szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további
kutatások tudják megállapítani. Főzési idő: 8-10 perc Tojásmentes tészta.
Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. Összetevők Bio alakor
ősbúzaliszt Víz Átlagos tápérték / 100 g Energia: 1556kJ / 367 kcal Zsír: 1,9 g
amelyből telített zsírsavak: 0,3 g Szénhidrát: 73 g amelyből cukor: 2,6 g Élelmi
rost: 2,5 g Fehérje : 14 g Só: 0 g A termék a nátrium természetes jelenlétéből
adódóan tartalmaz sót.
tészta, a legősibb gabonából. Nagyon jól használható számtalan kedvelt
tésztaételhez. A máshoz nem fogható kellemes íz minden ínyencet megragad, a
belső értékei minden tudatos fogyasztót elvarázsolnak. 250g-os száraztészta,
100% valódi alakor ősbúzalisztből a finom, cukor- és tojásmentes, alacsony
gluténtartalmú ételek készítéséhez ajánljuk. Mi a helyzet gluténérzékenység
esetén? Mivel ez az ősi gabona oly sok tekintetben különbözik a mai búzáktól,
sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon gluténérzékenység esetén
fogyasztható-e. Tanulmány bizonyítja, hogy bár az alakor nem minősül
gluténmentes gabonának, az alakor búza genotípusainak gluténtartalma jelentősen
kisebb, mint a vizsgált kenyérbúza fajtáké. Az alakorban található glutén
szerkezetét, és az emberi szervezetre gyakorolt hatását azonban csak további
kutatások tudják megállapítani. Főzési idő: 8-10 perc Tojásmentes tészta.
Tárolása: napfénytől védett, száraz, hűvös helyen. Összetevők Bio alakor
ősbúzaliszt Víz Átlagos tápérték / 100 g Energia: 1556kJ / 367 kcal Zsír: 1,9 g
amelyből telített zsírsavak: 0,3 g Szénhidrát: 73 g amelyből cukor: 2,6 g Élelmi
rost: 2,5 g Fehérje : 14 g Só: 0 g A termék a nátrium természetes jelenlétéből
adódóan tartalmaz sót.
Adatlap
Ár: | 995 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.06.01 |
Eddig megtekintették 4 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio alakor spagetti tészta 250g" című hirdetést látja. (fent)